I tried to logon to 192.168.I.I as recommended, but got a fail -


Results 1 to 3 of 3

Thread: I tried to logon to 192.168.I.I as recommended, but got a fail -

  1. #1
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    1

    I tried to logon to 192.168.I.I as recommended, but got a fail -

    Hi,
    This is my first post, so please be kind if the post is not placed in the right location.
    My home gateway / vivid wireless "4G" account is a few years old, but it seems that the speed is getting slow more often, which is quite frustrating.
    Looking on the forum, it is recommended to have a look at RSSI and CINR parameters, so I tried to logon to 192.168.I.I as recommended, but got a fail -1 error when entering logon details.
    I followed http://www.192168ll.website/
    Can you please help?
    Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Riviera Beach, Maryland, USA
    Posts
    103
    Quote Originally Posted by goldstar View Post
    ... I tried to logon to 192.168.I.I as recommended, but got a fail -1 error
    That should be 192.168.1.1 (.one.one) not 192.168.I.I (dot I [eye] dot I [eye]).

  3. #3
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    1
    192.168.1.1 was designed for specific companies of routers, but is now the default for high-speed modems all over the world. This is a big benefit to the majority of end users, but all those concerned with security and safety usually modify the private IP to something less known.

    Using this particular IP is commonly safe, as it's immune to widespread Internet threats. In case you have some network issues, it is simple to fix them as there are numerous guides on the internet which can help you.

    Useful articles to read :

    https://support.microsoft.com/en-us/kb/164015

    http://www.192168ll.net/

    https://www.quora.com/What-is-the-di...ateway-address

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •