OpenSuSE Leap 15 not detecting NVIDIA GeForce GTX 1050


Results 1 to 2 of 2

Thread: OpenSuSE Leap 15 not detecting NVIDIA GeForce GTX 1050

  1. #1
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    On some planet in the Oort system
    Posts
    1

    OpenSuSE Leap 15 not detecting NVIDIA GeForce GTX 1050

    First... this is not my first rodeo, some of you older folk will remember me as MkIII_Supra... no longer have the email address I used to set that account up and can't remember or reset the password... so here I are...

    Specs:
    Video Card
    NVIDIA GeForce GTX 1050 w/ 4GB GDDR5

    Processor
    Intel® 8th Generation Coffee Lake Core™ i7-8750H 6 Core - 12 Thread Processor, 2.2 GHz (Max Turbo Frequency 4.1 GHz), 9MB Smart Cache

    Memory
    32GB HIDevolution Approved Dual Channel DDR4/2400MHz

    Brand new MSI rig just got it a week ago, tried a couple different distros and OpenSuSE was the only one to install without a massive headache. Anyhow I have been having some issues with Steam randomly crashing so I have been going through and fixing that when I noted OpenSuSE isn't recognizing the NVIDIA card but it is recognizing and using the onboard Intel Graphics card... so... ideas?

  2. #2
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    1
    I do not know what's going on but on Ubuntu and Mint I have the same problem with this graphics card.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •