Search Results - JustLinux Forums


Search:

Type: Posts; User: Wdy85

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. Replies
    11
    Views
    1,279

    Figured it out...turned out UDEV wasn't running,...

    Figured it out...turned out UDEV wasn't running, and didn't update the links when the new keyboard was plugged in. it works now, thanks everybody who tried to help!
  2. Replies
    11
    Views
    1,279

    Ok, update time. I completely made a new X config...

    Ok, update time. I completely made a new X config from scratch as an attempt to isolate the problem. the problem has something to do with the mouse-as-a-keyboard issue i meantioned above. here's my...
  3. Replies
    11
    Views
    1,279

    this is a bump

    this is a bump
  4. Replies
    11
    Views
    1,279

    i tried commenting out the xkbmodel, and I also...

    i tried commenting out the xkbmodel, and I also tried using the 'evdev' driver, but to no avail. It still wants the ps/2 keyboard plugged in, or it crashes with sig 11. any other ideas?
  5. Replies
    11
    Views
    1,279

    I removed some parts of the above log so it would...

    I removed some parts of the above log so it would fit in a post. Also, i noticed a warning about my 12 button logitech mouse acting as a keyboard and not having core pointer capability. is there a...
  6. Replies
    11
    Views
    1,279

    Alright, here's an update. I tried shortining my...

    Alright, here's an update. I tried shortining my lilo delay and turning off usb legacy support. i booted with just the USB keyboard plugged in, no ps/2 keyboard. It worked fine on the terminal. i did...
  7. Replies
    11
    Views
    1,279

    [SOLVED]Problems upgrading keyboards in X

    I had a really crappy ps/2 keyboard connected to my Slackware machine. For christmas, i got a new Apple usb keyboard. to get it to work in lilo, i had to turn on USB legacy support in my bios. Now X...
  8. Replies
    1
    Views
    639

    Just replying to myself, fixed my own problem. ...

    Just replying to myself, fixed my own problem.

    The performance hit comes from the pager, so if anyone else has this trouble, either make the pager less aggressive or turn it off all together. Good...
  9. Replies
    1
    Views
    639

    Optimizing enlightenment

    So i just switched to Enlightenment 16.7, after wiping and reinstalling my Slack box (after a botched dropline removal). I was wondering if there was an easy way to optimize enlightenment. for...
  10. Replies
    1
    Views
    514

    Uninstalling dropline gnome

    Is there an easy way to uninstall dropline and go back to a base slackware installation, or is that too invasive? for various reasons (including HAL and PAM subsystems), i'd really like to switch...
  11. Replies
    0
    Views
    715

    USB to IDE lockup

    I just got a USB to IDE drive from geeks.com

    My slackware 10 system seems to work fine with it. My Xandros 2.0 system, however, doesn't

    It reads from it fine, however it locks up whenever it...
  12. Thread: Nvidia logo?

    by Wdy85
    Replies
    2
    Views
    674

    Both glxinfo and Xorg.0.log say what they're...

    Both glxinfo and Xorg.0.log say what they're supposed to

    the module is loading, i'm getting accellerated video,

    but gnome only starts about half the time, and i never see the start logo when i...
  13. Thread: Ogle sound!

    by Wdy85
    Replies
    1
    Views
    744

    Ogle sound!

    When i run ogle, the sound on most DVD's works fine, except for Sealab Season 2 Disk 2. For some reason the extra features on this disk are soundless. they work in a regular dvd player. any ideas?
  14. Thread: Nvidia logo?

    by Wdy85
    Replies
    2
    Views
    674

    Nvidia logo?

    I've got my NVIDIA GLX drivers installed, and when i start my X server they load, and GLX works fine. However, the NVIDIA logo no longer appears when the x server starts. "NoLogo" is not set in my...
  15. Thread: USB printer

    by Wdy85
    Replies
    10
    Views
    1,759

    Found it. I used udevinfo and found that my...

    Found it. I used udevinfo and found that my printer was at /dev/usb

    note that wasn't a directory or anything, just /dev/usb. I renamed it to /dev/usblp0 and all my links lined up and my print que...
  16. Thread: USB printer

    by Wdy85
    Replies
    10
    Views
    1,759

    USB printer

    Hey guys, here's my newest adventure!!!

    Slack 10, Kernel 2.6.10

    Most of my USB devices are working except for my printer, which is detected as per dmesg. but won't come up with any kind of...
  17. Use supermount instead of submount. then in fstab...

    Use supermount instead of submount. then in fstab use none for your device and put dev=/dev/cdrom in the options. There's more info in the supermount documentation. Works for me, slack 10, dropline,...
  18. Thread: Dwl 122

    by Wdy85
    Replies
    1
    Views
    532

    Dwl 122

    Hey guys...i just bought a D-Link DWL 122 802.11b adapter, and read on the internet that it used the linux-wlan-ng driver. Got that all installed, the interface is recognized, woohoo. Now for the...
  19. Replies
    1
    Views
    647

    Element Helium 2100

    Has anyone here bought a Helium 2100 Linux Based Tablet from Element Computing ? The website has very little information about it, and the specs/price on this laptop seem too good to be true. The...
  20. Thread: firmware.agent

    by Wdy85
    Replies
    1
    Views
    1,188

    hey nevermind...figured it out... for...

    hey nevermind...figured it out...

    for firmware.agent to work, sysfs needs to be mounted on /sys
  21. Thread: firmware.agent

    by Wdy85
    Replies
    1
    Views
    1,188

    firmware.agent

    after upgrading to 2.6 to use the atmel_cs driver, i upgraded my hotplug package to use linuxes firmware loading feature...

    i installed the atmel firmware package, and upon insertion of the...
  22. Thread: 2.6

    by Wdy85
    Replies
    3
    Views
    1,266

    2.6

    i just compiled my first 2.6 kernel (upgrading from 2.4.23 on my vector box to 2.6.4)...

    Well, my vesa driver dosen't work, and i think i figured out why...

    whenever a module tries to load, or...
  23. Thread: Joystick

    by Wdy85
    Replies
    1
    Views
    570

    Joystick

    here's the deal

    when i plug in my cheap usb gamepad, the following kernel modules are automatically loaded:
    input,
    hid,
    keybdev,
    mousedev.

    in order to get it to work, i have to modprobe...
  24. Replies
    4
    Views
    1,114

    Shared Objects

    Shared objects are binary libraries...they replace Dll's. If you are compiling something that is "missing a shared object" then either search the internet to find out what library it is and install...
  25. Replies
    0
    Views
    847

    Ogg Vorbis Transcoding

    Is there any scripts that anyone knows of that will transcode a q6 ogg file to q3, while preserving the ID tags? i read about bitrate peeling, but it dosen't look ready...

    i basically want to...
Results 1 to 25 of 56
Page 1 of 3 1 2 3