I just folded my first protein - Page 32


Page 32 of 67 FirstFirst ... 2228293031323334353642 ... LastLast
Results 466 to 480 of 1004

Thread: I just folded my first protein

  1. #466
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Earth
    Posts
    1,615
    -------------
    Folding is Fun

    I thought I made a mistake once, but, of course, I was mistaken.

  2. #467
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Burlington, ON (near Toronto)
    Posts
    630

  3. #468
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Rochester, MN
    Posts
    3,607
    Congrats!

  4. #469
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Republic of Texas
    Posts
    5,909
    Must...
    stay...
    ahead...
    of..
    ions....
    Need help in realtime? Visit us at #linuxnewbie on irc.libera.chat

    Few of us will do as much for our fellow man as he has done.
    --Andrew Morton on RMS

  5. #470
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Burlington, ON (near Toronto)
    Posts
    630
    Holy Crap! According to http://folding.extremeoverclocking.c...php?s=&t=36480 I have cranked out an average of 706 points in the last 24 hours! I don't get it. I haven't changed a setting or added a proc yet I've doubled my points somehow!

    Oh well. No complaints here

  6. #471
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Earth
    Posts
    1,615
    Moved up from about 58 to 46 in the last few weeks.

    43 janne_oksanen 14049 74
    44 cs.wiu.edu 13500 217
    45 MorphiusFaydal 13080 131
    46 bs_texas 13023 69
    47 mcgoll 12856 40
    48 blackbelt_jones 12759 70

    Hope they cure something soon!
    -------------
    Folding is Fun

    I thought I made a mistake once, but, of course, I was mistaken.

  7. #472
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    COLORADO
    Posts
    439
    lol I'm still 40 and I havn't folded in such a long time, maybe 4 months and even then I only gained a few hundred points. If only you could render video while folding without the rendering being degraded...oh well
    Be AWARE: gramaticle/spelling errors will happen
    ReX Productions
    Current Web Project
    Join Project Honey Pot

  8. #473
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Mississippi USA
    Posts
    670
    Quote Originally Posted by thaddaeus
    If only you could render video while folding without the rendering being degraded...oh well
    If you have the nice set correctly it should not affect anything else you do. I have mine set to 19 and it lets me do whatever without slowing me down.

    My rig: Gigabyte GA-970A-UD3P mobo || AMD Phenom II X4 955 3.2GHz || ZALMAN CNPS10X Performa CPU cooler
    G.SKILL 16GB DDR3 PC3 12800 Memory || Nvidia GT-220 video card || LG W2253 Monitor
    HP Deskjet D4260 printer || LG GH22NS50B DVD R/W || WD1600AAJS & WD2502ABYS & Samsung HD753LJ & Seagate ST3000DM001 hard drives
    Cyberpower CP1350C UPS || Cooler Master HAF-932 Case

    WARNING: Slow typer. Someone may answer the question while I'm trying to type it in. Oh, I type bad too.

  9. #474
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Republic of Texas
    Posts
    5,909
    yeah, I've noticed that when I'm using both cpu's at 100% for my own modelling purposes, it will segfault once in awhile (maybe once every week or 2) while folding is running.
    Need help in realtime? Visit us at #linuxnewbie on irc.libera.chat

    Few of us will do as much for our fellow man as he has done.
    --Andrew Morton on RMS

  10. #475
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Mississippi USA
    Posts
    670
    If you are not overclocking, then you may have something a miss somewhere. I run folding all the time and have never had it affect anything else. Something fishy somewhere.

    My rig: Gigabyte GA-970A-UD3P mobo || AMD Phenom II X4 955 3.2GHz || ZALMAN CNPS10X Performa CPU cooler
    G.SKILL 16GB DDR3 PC3 12800 Memory || Nvidia GT-220 video card || LG W2253 Monitor
    HP Deskjet D4260 printer || LG GH22NS50B DVD R/W || WD1600AAJS & WD2502ABYS & Samsung HD753LJ & Seagate ST3000DM001 hard drives
    Cyberpower CP1350C UPS || Cooler Master HAF-932 Case

    WARNING: Slow typer. Someone may answer the question while I'm trying to type it in. Oh, I type bad too.

  11. #476
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    67
    Hmm.. I just installed Suse 10.1 and of course, one of my first jobs is to set ip a folding service.

    And it doesn't work anymore?
    Strange. Anyone got any similar problems?

    I used the instructions here http://www.hardfolding.com/index.php?go=3&id=9&show=1 and have double checked that all the symlinks are correct.

    But trying

    /etc/init.d/rc3.d/K98Folder stop

    doesn't actually stop the job anymore.
    And when I do a reboot, nothing starts up.
    The only thing I have found is that if I'm logged in as root and type

    $ su -m folder

    Then I get an error

    bash: /root/.bashrc: Permission denied

    Could this be causing it? It doesn't even matter what directory I'm in when I issue the su -m command, even in /home/folder

    Annoying.
    Any help much appreciated.. I was creeping up the chart there too!!

  12. #477
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Rochester, MN
    Posts
    3,607
    I don't know why it isn't working for you, but I usually just start it using screen and that way it keeps running until my next reboot. For the /root/.bashrc error, check the /home/folder/.bashrc and .bash_profile and make sure that they aren't calling /root/.bashrc for some reason. You may also want to add a -l (lower-case L) to your su command. That will make sure that the environment gets set up properly for the user. Of course you may have fixed all of this by now since it's been two weeks.

    And I finally got all of my boxes back up and folding, so I should move back up the list again here soon.

  13. #478
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Harford County, Maryland
    Posts
    135

    how it works for me...

    In my 'etc/rc.d/rc.local' file I have inserted this line:

    cd /home/lowell/folding@home; ./FAH504-Linux.exe &

    works for me. (I am assuming-any comments here would be appreciated) that whenever I boot out, the process is correctly shut down, and then starts up anew when I reboot. What I do know is that if the computer ever shuts off suddenly (insert 'thunder storm' here), upon reboot the FAH text indicates that it had suffered an improper shutdown.

    Just sorta thrown this out as my 2c worth. Hope I've read your issues correctly.
    Success isn't measured by how high you fly: Success is measured by how high you bounce!

  14. #479
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Rochester, MN
    Posts
    3,607

  15. #480
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Earth
    Posts
    1,615
    I just moved into the 20's for justlinux_regulars:

    http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/...&teamnum=36480

    I can see je_fro and ions up there on the horizon.

    According to extremeoverclocking, http://folding.extremeoverclocking.c...hp?s=&u=135110 , I'm projected to hit 100,000 by October. Of course, this image changes over time. This is as of 17 Jul 06.
    -------------
    Folding is Fun

    I thought I made a mistake once, but, of course, I was mistaken.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •