improve wireless performance with more RAM ?


Results 1 to 8 of 8

Thread: improve wireless performance with more RAM ?

  1. #1
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Brockville, Ontario, Canada
    Posts
    301

    improve wireless performance with more RAM ?

    I recently upgraded my laptop (Dell Latitude C600, usually running 550MHz continuously) from 256MB RAM to 512MB. Netgear WGR511 router, WAG511 wireless cardbus/PCMCIA card.

    One thing I've noticed is that I don't seem to lose connections as readily as I used to, from the same locations -- an unexpected advantage. Now I'm seeing Bit Rate:24-36 Mb/s and Link Quality=17-21/94 even in, what used to be, unreliable locations in the house when I run /usr/sbin/iwconfig. I don't seemt to be losing connections from

    Just an interesting observation.

    Rick D.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Illinois
    Posts
    3,289
    ram fix everyting. hmmm wonder if ram can fix the dog peeing on my tires....

  3. #3
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Oregon
    Posts
    285
    "ram fix everyting. hmmm wonder if ram can fix the dog peeing on my tires.." Yes assuming the ram has full curl horns and a bad temper!

    ed

  4. #4
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Nashville, TN
    Posts
    3,199
    Quote Originally Posted by enshum
    "ram fix everyting. hmmm wonder if ram can fix the dog peeing on my tires.." Yes assuming the ram has full curl horns and a bad temper!

    ed

    But then, what do you get to keep your RAM from peeing on your tires?
    Registered Linux user #230403! Since March 2001! YAY.

    Try doing a forum search or a google search before asking a question. And please don't use HELP! in the topic of your post... it's so lame... Please don't PM me for help-- post a question in the forum instead.

  5. #5
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Oregon
    Posts
    285
    "But then, what do you get to keep your RAM from peeing on your tires" A big bad wolf of course.

    ed

  6. #6
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Illinois
    Posts
    3,289
    those nifty anodized aluminum diapers that go around the ram of course!!

  7. #7
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    /home/
    Posts
    1,204
    Put more RAM in your truck, then it will float. If the dog hasnt got more RAM yet, he won't be able to reach.

    edit:

    well then if the dog gets more RAM, you're screwed. You'll have to buy more and more. Hmm, having to buy more and more RAM to do the same thing.... Does the dog have a "start" button?


    soule
    Anarchism is founded on the observation that since few men are wise enough to rule themselves, even fewer are wise enough to rule others. - Edward Abbey

    IRC #linuxn00b

    Support your Distro.
    Slackware Store
    Archlinux Schwag

  8. #8
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Illinois
    Posts
    3,289
    i dunno, im still waiting for him to defrag

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •